SPLOŠNO

Kaj je Dashbox?

Dashbox 2.0. je nov način nakupovanja in preizkušanja kozmetike. Gre za 360 stopinjski proces, ker izdelek najprej preizkusite, se o njem poučite in v kolikor vam je všeč ga lahko tudi kupite v naši spletni trgovini. DashBox 2.0. vam omogoča, da preizkušate izdelke po znižani ceni od 50% dalje. Nekatere izdelke, najdete tudi v naši spletni trgovini, kjer imate možnost komentiranja izdelkov - za kar ste nagrajeni z Dashtočkami. (več glej Dashtočke). 

Komu je namenjen Dashbox?

Dashbox je namenjen vsem ljubiteljicam in ljubiteljem kozmetike. Če si prava makeup diva in si želiš vedno prva preizkusiti vse kar je novo in v trendu ali pa imaš tako občutljivo kožo, da se težko odločiš za nakup nove kreme oz. nimaš časa, biti na tekočem z vsem kot so tvoje prijateljice, potem je Dashbox prava rešitev. Ni važno, ali si makeup gurujka ali le radovednica, te vabimo, da se pridužiš in prijaviš na DashBox, kjer boš lahko sama doma v miru, enkrat mesečno preizkusila prav to kar je namenjeno tvojem še tako zahtevnemu profilu.

Kaj pomeni DashBox 2.0.?

Dashbox 2.0. je izšel februarja, kar pomeni, da smo iz načina preizkušanja s testerji prešli v način preizkušanja s celotnimi izdelki, kjer prihranite do 70% denarja, kot če bi kupili vsak izdelek v DashBoxu posebej.

 


DASHBOX NAROČNINA

Kako se lahko naročim na Dashbox?

Na DashBox se naročiš tako, da greš na gumb naroči. Ter izbereš način dostave in plačila. Naročnina ni obvezujoča. Ko naročite Dashbox preko UPN položnice ali po povzetju niste sklenili naročnine. V kolikor želite skleniti naročnino je to možno preko Paypal-a, kje imate možnost ponavljajočega plačila - trajnik, kateri velja do vašega preklica.

Kaj dobim v Dashboxu?

V DashBoxu ti bomo pripravili vsak mesec 4-5 kozmetičnih proizvodov, namenjenih tvojemu izpolnjenemu profilu in problematiki, ter občasno tudi z lifestyle produktom. Vrednost vsebina presega vrednost Dashboxa vsaj za 50%.

Koliko stane Dashbox?

Naročnina za DashBox 2.0. je 20 Eur na mesec. 

Kakšne načine plačila ponujate?

V obdobju 2.0 je možno plačevanje: po povzetju, po predračunu preko Paypala ali Monete.

Je poštnina všteta v ceno?

Ne, poštnina ni všteta v ceno. Poštnina se obračuna pri zaključku nakupa. Poštnina po povzetju je 4,30Eur. Poštnina po predračunu ali Paypalu ali Moneti je 3,20 Eur. Brezplačna poštnina se upošteva pri nakupu nad 50,01 Eur.


IZDELKI

Koliko izdelkov dobim v Dashboxu?

V DashBoxu 2.0 prejmete od 4-5 kozmetičnih izdelkov, v katerem je občasno tudi lifestyle izdelek. Vrednost izdelkov v DashBox-u presega vrednost samega DashBoxa. 

Kje lahko kupim izdelek polne velikosti?

Vsak izdelek, ki ste ga testirali preko DashBox-a, lahko tudi kupite v spletni trgovini www.dashbox.si/trgovina

So vsi Dashbox enaki?

Dashbox 2.0. vsebuje 4-5 celotnih produktov. V kolikor ste izpolnili lepotni profil in ima DashBox navoljo več različnih artiklov, lahko dobite škatlo po meri. Običajno izideta dve različici DashBox-ov na mesečni ravni,saj gre za pošiljanje targetiranih produktov.

Kje lahko uredim svoj lepotni profil?

Svoj lepotni profil uredite pod moj račun.


PLAČILO IN DOSTAVA

Do kdaj moram poravnati naročnino?

Naročnina se poravna do zadnjega v mesecu.

Kdaj lahko pričakujem prvi Dashbox?

Prve Dashbox-e pošiljamo vsakega 15. in 30. v mesecu. Vsa plačila vključno z 12.v mesecu, bodo obravnavana pri pošiljanju s 15. v mesecu. Vsa plačila po 13. v mesecu pa bodo obravnavana kasneje in sicer do 30. v mesecu. Zadnji dan za plačilo Dashbox-a v tekočem mesecu je 26.v mesecu. (razen, če nismo sami podaljšali datuma o katerem ste obveščeni po elektronski pošti ali preko socialnih omrežji).

Mi povrnete stroške, če vam škatlo vrnem nepoškodovano?

Vračil paketov DashBox-a ne sprejemamo in za nakup ne vračamo denarja.

Je možno prekiniti mesečno naročnino kadarkoli?

Da


OSTALO

Kdo stoji za Dashboxom?

Za Dashboxom stoji mlada ekipa entuziastičnih ljudi, navdušenih nad kozmetiko, ličenjem, nego obraza in lifestylom. Potrudili se bomo le za vas, da boste lahko v enem letu testirali preko 60 različnih produktov. Želimo si, da bo vsak vaš nadaljni nakup preko DashBoxa vreden svojega denarja in da ne boste nikoli obžalovali vašega nakupa,. Poleg vzorcev, vam bomo postregli še z veliko dobrimi vsebinami, makeup tutoriali, nasveti o negi kože, las in nohtov prav tako pa boste z DashBox-om lahko v lifestyle magazine prebrali vse od tračev do vseh novosti, ki se dogajajo pri nas in po svetu. Z Dashboxom boste prihranili veliko denarja in pridobili veliko znanja. Pridružite se, ker je DashBox najbolj zabavnen način spoznavanja kozmetike.

Kako lahko sodelujem z vami?

Dashbox vedno išče nove izzive, v kolikor si navdušenka nad kozmetiko in modo in imaš svoj blog, ali pa rada se ličiš, pišeš tutoriale te vabimo, da se nam pridružiš. Svoj življenjepis lahko oddaš na: info@dashbox.si