SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne Dashbox.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 

Plačilo

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku, kako odstopiti od nakupa in kako izdelke vrniti. Ob nakupu celotnega izdelka iz spletne trgovine DashBox, vključujoč mesečno naročnino na škatlo, plača uporabnik blago ob dostavi ,po predračunu na TRR, preko PayPala ali Paywiser sistema (Moneta, kreditne kartice). Plačilo naročnine na tromesečni, polletni ali letni DashBox je mogoče izvesti po omenjenih plačilnih sistemih, razen po povzetju.

 

 

Dobavni rok

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-5 delovnih dni v ostalih primerih pa do 15 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Dobavni rok za mesečno naročnino na DashBox je od 8-14 dni po oddanem naročilu. Vsa naročila in plačila zbiramo vključno z zadnjim dnem tekočega meseca.

Vračilo paketa ali reklamacija več ni možna, ko sta plombi na škatli prerezani/poškodovani.

 

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe. Stroški dostave se obračunajo po ceniku DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o..

Dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna, kot je razvidno ob izdelku. Poštnino za dostavo naročenega blaga, plača kupec po ceniku paketne pošte, ki izvaja dostavo blaga na dom. Za naročila posameznih izdelkov v spletni trgovini, ki so višja od 50,00 € je poštnina brezplačna. Za naročilo paketa DashBox, znaša poštnina v primeru plačila po predračunu, Paypal ali Paywiser sistemu 3,2 €, v primeru plačila po povzetju pa 4,30 €.